Certificering

Kwaliteit, continuïteit, procesbeheersing en flexibiliteit zijn sleutelwoorden die als vanzelfsprekend worden beschouwd voor het reilen en zeilen van Koop Landbouw en Koop Koeling. Zo wordt het productieproces continu gecontroleerd, geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. De certificeringen van ISO 9001-2000, GLOBAL G.A.P. Voedselveiligheid, EKO etc. zijn voor klanten een extra garantie dat de huidige processen, die garant staan voor kwaliteit en voedselveiligheid volgens een vast procedé plaatsvinden. Onderstaande certificaten zijn voor u te downloaden.

Kwaliteit, continuïteit, procesbeheersing en flexibiliteit zijn sleutelwoorden die als vanzelfsprekend worden beschouwd voor het reilen en zeilen van Koop Landbouw en Koop Koeling. Zo wordt het productieproces continu gecontroleerd, geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd.

De certificeringen van ISO 9001-2000, GLOBAL G.A.P. Voedselveiligheid, EKO etc. zijn voor klanten een extra garantie dat de huidige processen, die garant staan voor kwaliteit en voedselveiligheid volgens een vast procedé plaatsvinden.

Deze certificaten zijn voor u te downloaden.